Velkommen til denne blog om ledelse

Autentisk, empatisk, ærlig og resultatskabende leder
Kim Foss Lund

Som leder er min mission altid, at leder fra hjertet. Bruge min intuition og sunde fornuft. Min inspiration er alle de leder jeg gennem årene har mødt, og om hvem jeg har tænkt: “Sådan skal jeg aldrig nogen sinde gøre…”!

Derfor er det vigtigt for mig, at være autentisk, troværdig, ærlig og nysgerrig.

Autentisk, handler for mig om, at hvad du ser, er det du får. At du som medarbejder kan være tryg ved mig som leder, fordi du kender mig som menneske. At det er åbentlyst hvilke værdier jeg handler ud fra, og at jeg har en høj integritet.

Mine værdier

Troværdig handler om, at det jeg siger er det jeg gør. At jeg åbent taler om, når jeg er i tvivl, eller ikke er den der ved bedst. At jeg står ved, at den absolutte faglighed, viden, indsigt, erfaring og komptence ligger hos mine medarbejdere.

Ærlig betyder, at det ikke er mig der skal være “den hurtigste knallert på kajen”, men at jeg skal formå at bringe mine medarbejdere maksimalt i spil. Fordi jeg ved, at når mine medarbejdere lykkes, så lykkes jeg også. Æres den, der æres skal.

Nysgerrig har jeg altid været. Mest af alt på hvem mennesker er. Hvorfor de er, hvor de er. På hvor de er på vej hen. Hvad der driver dem i deres liv (både privat og arbejdsmæssigt). hvad der motivere dem, og hvornår de har succes. Nysgerrig på forskellighed og mangfoldighed. Jo flere forskellige typer og personligheder vi er på arbejdspladsen, jo bedre og mere spændende resultater kan vi skabe.

Vejen til at blive en dygtig leder

For at formå at forblive en dygtig relevant leder, søger jeg løbende inspiration fra ledelseslitteraturen. Og her har jeg søgt inspiration og udvikling i en bred vifte af bøger, der spænder fra hard core resultatskabelse, til eksistentialismen i ledelsen.

I denne blog vil jeg derfor dele mine erfaring fra hands on ledelse set fra mit perspektiv og med min integritet som omdrejningspunkt. Du er velkommen til at kommentere og dele dine egne erfaringer og synspunkter. Jeg inviterer dig til at deltage i en sober debat, hvor det at være ueninge ikke er forbudt, men det fordre at tonen holdes ordentlig og respektfuld – det handler om gensidig respekt.

Kontakt mig

=